Thuishuis het Oelenest – Groot in kleinschalige kinderopvang.

Thuishuis het Oelenest is een kleinschalige kinderopvang met een gemengde groep kinderen van 0-13 jaar. De eigenaresse is een van de vaste leidsters op de groep waardoor de opvang heel persoonlijk wordt voor ouders en kinderen.

Kinderopvang ’t Oelenest ligt aan de rand van het dorp Annen aan de Schipborgerweg, een rustig gelegen straat. Het Thuishuis ligt heel dicht bij het bos en de landerijen waar we vaak gaan spelen. We zijn goed bereikbaar vanuit Zuidlaren, Oud- en Nieuw Annerveen en Anloo.

Kinderopvang Thuishuis het Oelenest is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00-18.00 uur. ’t Oelenest is 48 weken per jaar open en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De weken en dagen dat Thuishuis het Oelenest gesloten is worden aan het begin van ieder kalenderjaar bekend gemaakt.

De kinderen kunnen heerlijk spelen en ontdekken met de verschillende speel- en ontwikkelingsmaterialen. Ze kunnen zich vermaken in de bouwhoek of huishoek, verkleden, puzzelen, knutselen, enz. Buiten is ook veel te beleven met fietsjes, in de wilgenhut spelen, verstoppertje, zandtaartjes maken in de zandbak en er is een echte moestuin. En omdat we dicht bij het bos zijn, gaan daar regelmatig naar toe met de kinderen om de natuur te ontdekken.

We vinden het belangrijk dat de kinderen spelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doen we onder andere met behulp van een herkenbaar dagritme. We werken met thema’s (uit de VVE-methode Uk & Puk). Vanuit een thema bieden we verschillende activiteiten aan. Bijvoorbeeld voorlezen, liedjes zingen, knutselen, beweeg spelletjes. Voor ieder kind passend bij zijn/haar ontwikkelingsfase.

Er wordt bij Thuishuis niet gerekend met dagdelen, zoals bij veel kinderdagverblijven. de ouder betaalt alleen de uren die voor de opvang zijn afgesproken. Bovendien hoeft u de (vakantie)weken niet te betalen dat het Thuishuis gesloten is. Van de overheid kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierdoor betaalt u veel minder dan de uurprijs.

Mijn naam is Cindy de Jonge. Ik ben een van de vaste leidsters van Thuishuis het Oelenest en eigenaresse. Ik ben getrouwd met Arjan en moeder van twee zonen, geboren in 2004 en 2008. Ik doe dit werk met veel plezier en kan er mijn creativiteit in kwijt. Het mooie aan het werk met kinderen vind ik hoe het verloop van hun ontwikkeling gaat en de bijzondere band die je met de kinderen opbouwt.

  • Flexibele opvang in overleg mogelijk
  • Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang
  • Dichtbij de natuur (bos en landerijen)
  • Vaste leidsters op de groep
  • Veel ruimte buiten en binnen

Address

Our Address:

Schipborgerweg 7 9468 TA Annen