Albersen Muziek

Albersen Muziek is DE muziekspecialist met een assortiment dat uniek is voor Nederland. Eigenaar Henk Ruiter beschikt over een jarenlange ervaring en een enorme vakkennis, waarmee hij zijn vele klanten, zowel amateurs als professionele muziekbeoefenaars, graag persoonlijk terzijde staat bij het maken van een keuze uit het grote en gevarieerde aanbod van bladmuziek en andere muziekartikelen.

In onze gezellige winkel in Den Haag zijn meer dan 40.000 bladmuziektitels van alle grote muziekuitgevers verkrijgbaar, en tevens muziekinstrumenten en accessoires van bekende kwaliteitsmerken, muziekliteratuur en originele geschenken voor de muziekliefhebber. Ook kunt u in het antiquariaat lekker snuffelen tussen gebruikte bladmuziek en literatuur.

Bent u niet in de gelegenheid onze winkel persoonlijk te bezoeken? Dan treft u in onze webwinkel het uitgebreide, vertrouwde assortiment dat wij in onze winkel aanbieden, ook in zijn geheel aan. Momenteel staan er 39.431 artikelen online in onze webwinkel. U kunt hier snel en gemakkelijk vanuit huis een bestelling doen. Heeft u advies nodig bij uw aankopen in de webwinkel? Dan adviseert Henk Ruiter u ook graag telefonisch of per e-mail.

 

Adres

Ons adres:

Valeriusstraat 12, 2517 HR Den Haag

Telefoon: