AdFides – Voor al uw financiele en administratieve zaken. Voor bedrijven, verenigingen en stichtingen: Opzetten van een bedrijfsadministratie, Bijhouden van de administratie, Opstellen van een begroting, Jaarrekening opstellen, Belastingen, Correspondentie. Voor particulieren: O.a. Belastingzaken.

Onafhankelijk financieel adviesbureau en administratiekantoor AdFides is gevestigd te Veenendaal en biedt haar diensten aan bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren aan.

Wij zijn er voor alle mensen die hulp kunnen gebruiken met hun financiële administratie, belastingformulieren, toeslagen aanvragen en dergelijke. Ook (kleinere) bedrijven, verenigingen en instellingen die financieel advies of begeleiding nodig hebben, kunnen wij tegen gunstige tarieven op weg helpen.
AdFides: vertrouwen en zorg
“Ad” staat voor administratie en advies. Het Latijnse woord “Fides” staat voor vertrouwen. Het rode kruis waar “Ad” en “Fides” mee bijeen worden gehouden symboliseert zorg. En dat zijn precies de componenten waardoor AdFides zich onderscheidt
Zakelijk
AdFides ondersteunt bedrijven, verenigingen en instellingen op financieel gebied. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies, het opzetten van een financiële administratie voor een eenmanszaak, v.o.f. of b.v., het uitvoeren van de boekhouding, het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, loonbelasting of vennootschapsbelasting, het maken van begrotingen, het opstellen van een financiële jaarrekening, belastingaangiften, correspondentie met bedrijven, instellingen of de Belastingdienst.
Particulier
Tot onze klantenkring behoren ook particulieren. Voor al uw particuliere financiële vragen, of het nu gaat over uw belastingaangifte, verzekeringen, hypotheekadvies, schenkingsrecht, hulpe met invullen van formulieren of wat te doen als uw partner plotseling door ziekte of erger niet meer goed kan functioneren (bijvoorbeeld Alzheimer), bent u bij AdFides in goede handen.
Altijd persoonlijk
Bij AdFides wordt u altijd persoonlijk te woord gestaan en op een persoonlijke manier geholpen, omdat wij als geen ander weten hoe wij moeten omgaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens.

Address

Our Address:

Costerweg 5, 6702 AA Wageningen

Telephone: