123Boekhouders – Dhr. R. Verhoef. De betrouwbare partner voor ondernemers.

Hèt administratiekantoor voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgen wij voor particulieren de aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen van de diverse toeslagen. Na inventarisatie van de werkzaamheden bieden bij onze diensten aan tegen een vooraf afgesproken prijs. Door onze efficiënte manier van werken zijn wij in staat onze diensten tegen concurrerende tarieven aan te bieden. Wij bieden het hele scala aan met betrekking tot de administratieve dienstverlening, van eenvoudig advies tot een complete bedrijfsrapportage inclusief jaarrekening met accountantsverklaring. Uiteraard adviseren wij (startende) ondernemers bij de keuze van de juiste ondernemingsvorm.

123Boekhouders is de juiste keuze als het gaat om besluitvorming. Met ons als objectieve en deskundige adviseur heeft u een goede basis voor het ondernemerschap. Daarnaast regelen wij standaard voor u bepaalde ondernemerszaken vooraf en op eigen initiatief. Van uw adviseur mag u zeker een proactieve houding verwachten.

Doordat 123Boekhouders samenwerkt met AdFisLo heeft zij de knowhow en ervaring om alle ondernemers op de juiste wijze te adviseren en te begeleiden. Op het kantoor in Barneveld werken onze accountants, fiscalisten en salarisspecialisten samen onder één dak. Bij 123Boekhouders heeft u de service en het voordeel van een groot accountantskantoor met de voordeligere tarieven van een klein administratiekantoor.

Bij 123Boekhouders vinden wij het onderlinge persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Als klant van 123Boekhouders krijgt u dan ook eigen vaste relatiebeheerder als aanspreekpunt. Bij uw relatiebeheerder kunt u al uw vragen of opmerkingen neerleggen. Door de aanwezigheid van accountants, fiscalisten, juristen en economen kunnen wij elke vraag voor u beantwoorden.

Adres

Ons adres:

Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Telefoon: